Pekarna Pečjak je najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v kategoriji kruh in pekovski izdelki.

Potrošniška raziskava o zaupanju v blagovne znamke pod okriljem revije Reader`s Digest vsako leto ugotavlja, katerim blagovnim znamkam, podjetjem, organizacijam in osebnostim Slovenci najbolj zaupamo. Pekarna Pečjak je blagovna znamka, ki so jo anketiranci označili kot najbolj zaupanja vredno v kategoriji kruh in pekovsko pecivo.

Pekarna Pečjak se letos prvikrat pridružuje družbi izbranih najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk (Medex, Lekadol, Nivea, Fructal, Radenska, Laško, Barcaffee, Zelene Doline, 1001 cvet, Spar, Gorenjka, Bosch, OMV, Telekom Slovenije, Zavarovalnica Triglav, Volvo, Velux, MebloJogi, Jupol, Samsung, Alpina, Terme Olimia, Gen-I, TV Slovenija, Odmevi, Val 202, Delo, Delavska Hranilnica, Sonček) in osebnosti (Igor E. Bergant, Ivo Boscarol, Denis Avdić, Luka Dončič).

Ob prevzemu nagrade je direktor, Silvo Pečjak, povedal : »Visoka kakovost surovin in končnih izdelkov je za nas najpomembnejša. Veseli nas, da smo z našimi izdelki ustvarili tolikšno zaupanje med potrošniki, da so nas izbrali kot najbolj zaupanja vredne. Krušni izdelki, pekovsko in fino pecivo ter ves program dopeke so skupine, ki jim posvečamo veliko pozornost in tako bo tudi v prihodnje. Še naprej se bomo prizadevali razvijati izdelke po katerih bodo kupci z veseljem posegali. »