Burek, ki smo ga ustvarili za naše reprezentante. Okus zmage.

Okus zmagovalcev: Piščančji burek iz 100% slovenskega mesa – Uradni burek slovenske odbojkarske reprezentance!

Slovenija je dežela vrhunskih športnikov in kulinaričnih dobrot. V tej bogati tradiciji se prepleta ljubezen do športa in strast do hrane. Predstavljamo vam našo najnovejšo kulinarično mojstrovino – piščančji burek iz 100% slovenskega mesa, ki je postal uradni burek slovenske odbojkarske reprezentance!

Naša odbojkarska reprezentanca se ponaša z izjemnimi dosežki na mednarodnih tekmovanjih, kjer s svojo borbenostjo, ekipnim duhom in nepopustljivostjo navdušujejo občinstvo. Prav ti atributi so nas navdihnili pri ustvarjanju bureka, ki združuje najboljše iz naše kulinarične dediščine in kakovostne lokalne sestavine.

Pekarna Pečjak že tradicionalno podpira slovensko moško odbojko, v letošnjem olimpijskem letu pa smo za zveste navijače in v čast našim junakom pripravili še poseben burek- burek s piščančjim mesom. 

 

Zakaj izbrati piščančji burek?

Člani naše reprezentance so ga preizkusili pred začetkom prestižne Lige narodov in zaključili, da tudi pot do zmage gre skozi želodec: 

  • je odličen vir beljakovin,  zato je kot del uravnotežene prehrane primeren tako za športnike kot aktivne posameznike. Privoščite si ga kot okusen prigrizek ali polnovreden obrok, ki vas bo napolnil z energijo za ves dan.
  • vsebuje 100% slovensko meso, piščancev slovenske vzreje, kar zagotavlja sledljivost in svežino
  • Okus, ki navduši: burek je bogato nadevan s piščančjim mesom, pečenim na žaru, začinjenim z izbranimi začimbami in z dodatkom gobic za večjo sočnosti
  • Tradicionalni recept, sodobna kakovost: Spoštujemo tradicijo, a obenem sledimo sodobnim standardom kakovosti in varnosti hrane. Naš piščančji burek je pripravljen z ljubeznijo in skrbjo, da vam zagotovi nepozabno kulinarično doživetje

Spoznate  ga po modri posodici, ki simbolizira barve naših reprezentanc.                                           

 

Pridružite se zmagovalcem!

Naj bo vsak grižljaj našega piščančjega bureka slavje slovenskega športa in kulinarike. Obiščite naše trgovine po vsej Sloveniji in okusite uradni burek slovenske odbojkarske reprezentance. Bodite del ekipe in podprite slovenske športnike na poti do novih zmag!

Ker pot do tja gre skozi želodec, z vami delimo še priročen navijaški recept – Evita je pripravila nabodala iz piščančjega bureka z osvežilno kumarično omako. 

Piščančji burek iz 100% slovenskega mesa – za zmagovalce, za vas!