Koruzna bombeta s sirom in bučnimi semeni

Zlato rumeno zapečeno pecivo iz mešanice bele in koruzne moke, prijetnega okusa
z dodanim sirom in bučnicami posutimi po površini.

  • brez jajc
  • vegetarijansko

  • Sveže

Koruzno mešano pekovsko pecivo s sirom in semeni.

Podatki na spletni strani so informativni. Zaradi možnosti napak v primeru alergij preverite še deklaracijo izdelka.

Sestavine

PŠENIČNA bela moka, voda, koncentrat za pripravo koruznega kruha (instant koruzna moka in koruzni zdrob, PŠENIČNA bela moka, koruzni škrob, PŠENIČNI gluten, jodirana sol, encimi), mešanica ribanega SIRA 8 % (SIR edam, cheezerella (SIR (min. 41%), rastlinsko olje (palmovo), voda, krompirjev škrob, emulgirane soli (E341), barvila (E160a)), bučnice 2 %, kvas, jodirana sol, izboljševalec za kruh (PŠENIČNA moka, dekstroza, emulgator: E 472e, sredstvo za uravnavanje kislosti: E 170, encimi, sredstvo za obdelavo moke: E 300). Lahko vsebuje jajca, sojo, orehe, gorčična semena, sezamova semena in volčji bob.

Hranilna vrednost
  Na 100 g izdelka
Energijska vrednost 1244 kJ / 294 kcal
Maščobe 4,7 g
Od tega nasičene maščobe 2,0 g
Ogljikovi hidrati 51 g
Od teh sladkorji 1,3 g
Prehranske vlaknine  
Beljakovine 12 g
Sol 1,80 g

Hranjenje kruha

Pravilno shranjen kruh dlje časa ostane svež. Zato ga je najbolje shranjevati v čiste papirnate vrečke in vrečke iz blaga. Še posebno je to pomembno poleti, ko so pogoji za rast plesni, zaradi višjih temperatur in vlage, boljši.

Kruha ne hranimo blizu zelenjave in sadja.

V kolikor kupimo več kruha kot ga pojemo v dnevu ali dveh, ga svežega razrežimo in zamrznemo. Tako ga lahko vzamemo iz skrinje, ko ga potrebujemo.