S potujočimi trgovinami Pekarne Pečjak oskrbujemo tiste kraje, kjer je oskrba z živili omejena oziroma so trgovine precej oddaljene. Kupcem ponujamo izdelke Pekarne Pečjak, osnovna živila drugih blagovnih znamk, nekaj vrst pijač in osnovnih potrebščin (kot so pralna, kozmetična sredstva in podobno). Potujoče trgovine pripeljejo živila v vaš kraj po v naprej določenem urniku. Dneve dostav za posamezno ruto poiščite v spodnjem seznamu.

 

 

 

Seznam izdelkov ni enak na vseh relacijah, temveč se prilagaja željam kupcev, zato vas prosimo, da se glede želenih izdelkov dogovorite z voznikom, ki vozi v vaš kraj. Za izdelke, ki bi jih želeli pa jih potujoča trgovina nima v seznamu, se prav tako lahko dogovorite z voznikom, ki jih dostavi ob naslednjem obisku. Kontakte voznikov posameznih relacij najdete v seznamu spodaj.

 

  • Način plačila: gotovina
  • Skladno s trenutnimi razmerami skrbimo za varno dostavo in predajo živil kupcem. Vozniki upoštevajo navodila o skrbnem ravnanju, obveznem razkuževanju površin, nošnji zaščitnih sredstev in varnostni razdalji 1,5m. Tudi kupcem se zahvaljujemo za upoštevanje in razumevanje.

 

SEZNAM POTI IN KONTAKTI VOZNIKOV:

 

Pekarna Pečjak je ponosna dobitnica priznanja Inovativno živilo 2016 za testenine z visoko vsebnostjo beljakovin Pure.