V-label vegan

Jabolčni burek

Nadev iz slovenskih jabolk v priročni obliki za na pot.
✔ bogat jabolčni nadev
✔ sveže naribana jabolka
✔ velik delež jabolk v nadevu

rinfuza 90 x 80 g
Cena / kg: 9,25

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Without eggs
Without eggs
Without milk
Without milk
Vegan products
Vegan products
With locally sourced apples
With locally sourced apples

Preparation:

30-40 min (180-200 °C)

40-60 min

Product Description

Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Ingredients

Jabolčni nadev 56 % (jabolka 81 %, sladkor, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), sončnično olje, cimet), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmina maščoba, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje mleko, jajca, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
907 kJ/217 kcal
Maščobe
8,7 g
Od tega nasičene maščobe
2,4 g
Ogljikovi hidrati
29 g
Od teh sladkorji
11 g
Prehranske vlaknine
2,9 g
Beljakovine
3,3 g
Sol
0,45 g

Priprava

Peka v pečici

25-30 min (180-200 °C)

40-60 min

Bureke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (40–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 25–30 minut. Servirajte kot prilogo ali samostojno jed.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Pred peko namastite

Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.

Če imate radi mehko skorjo

Ko bureke vzamete iz pečice, imajo lepo zapečeno in hrustljavo skorjo. Če imate raje mehko skorjo, pa jih takoj po peki za 10 minut pokrijte z mokro krpo.

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Jabolčni nadev 56 % (jabolka 81 %, sladkor, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), sončnično olje, cimet), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmina maščoba, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje mleko, jajca, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora.

Peka v pečici

25-30 min (180-200 °C)

40-60 min

Bureke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (40–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 25–30 minut. Servirajte kot prilogo ali samostojno jed.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Pred peko namastite

Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.

Če imate radi mehko skorjo

Ko bureke vzamete iz pečice, imajo lepo zapečeno in hrustljavo skorjo. Če imate raje mehko skorjo, pa jih takoj po peki za 10 minut pokrijte z mokro krpo.

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Pizza burek
    Read more

    Pizza burek

    780 g (3 x 260 g)

    Redna cena: 7,95 

    Cena / kg:/ kg: 10,19
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Okrogli skutni burek
    Read more

    Okrogli skutni burek

    rinfuza 6 x 1,10 kg

    Redna cena: 48,36 

    Cena / kg:/ kg: 7,33
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Mesni burek
    Read more

    Mesni burek

    780 g (3 x 260 g)

    Redna cena: 7,80 

    Cena / kg:/ kg: 10,00
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Burek s skuto in špinačo
    Read more

    Burek s skuto in špinačo

    rinfuza 36 x 260 g

    Redna cena: 61,20 

    Cena / kg:/ kg: 6,54
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page