Gold award of the Chamber of Commerce
Vegetarian products
Vegetarian products

Masleni francoski rogljiči s pistacijevim nadevom

Francoski rogljič s hrustljavo skorjico, puhasto masleno sredico in nadevom iz pistacijeve kreme.
Vsebuje kar 18% pistacijevega nadeva. Posut z drobljenimi bučnimi semeni.
Trend v svetu rogljičev.

720 g
Cena / kg: 12,43

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Vegetarian products
Vegetarian products

Preparation:

17-20 min (180-190 °C)

30-60 min

Product Description

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Ingredients

PŠENIČNA bela moka, PISTACIJEV nadev 18 % (sladkor, rastlinska olja (repica, palma), PISTACIJEVA  pasta 10 %, LAKTOZA, polnomastno MLEKO v prahu, modificiran škrob, emulgator: sončnični lecitin, arome, barvila: E141ii in E100), margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: karoteni, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, koncentrirano MASLO 4,6 %, JAJCA, sladkor, kvas, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), fermentirana PŠENIČNA moka, premaz (voda, modificiran škrob, škrob, PŠENIČNE beljakovine), posip: mleta bučna semena 1%, posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1471 kJ / 353 kcal
Maščobe
21 g
Od tega nasičene maščobe
10 g
Ogljikovi hidrati
34 g
Od teh sladkorji
11 g
Prehranske vlaknine
2,8 g
Beljakovine
5,5 g
Sol
0,75 g

Priporočamo

Iz embalaže vzamete toliko rogljičkov, kolikor jih nameravate pripraviti (1-2 na osebo). Preostale shranite v zamrzovalnik.

Priprava

Peka v pečici

17-20 min (180-190 °C)

30-60 min

Rogljičke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (30–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–190 °C in dajte peči (17–20 minut). Servirajte kot sladico.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

PŠENIČNA bela moka, PISTACIJEV nadev 18 % (sladkor, rastlinska olja (repica, palma), PISTACIJEVA  pasta 10 %, LAKTOZA, polnomastno MLEKO v prahu, modificiran škrob, emulgator: sončnični lecitin, arome, barvila: E141ii in E100), margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: karoteni, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, koncentrirano MASLO 4,6 %, JAJCA, sladkor, kvas, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), fermentirana PŠENIČNA moka, premaz (voda, modificiran škrob, škrob, PŠENIČNE beljakovine), posip: mleta bučna semena 1%, posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.

Peka v pečici

17-20 min (180-190 °C)

30-60 min

Rogljičke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (30–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–190 °C in dajte peči (17–20 minut). Servirajte kot sladico.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Masleni francoski rogljiči PREMIUM
    Read more

    Mini masleni francoski rogljiči PREMIUM

    1 kg

    Redna cena: 9,45 

    Cena / kg:/ kg: 9,45
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Mini francoski rogljički s pistacijevim nadevom
    Read more

    Mini francoski rogljički s pistacijevim nadevom

    1 kg

    Redna cena: 9,50 

    Cena / kg:/ kg: 9,50
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Masleni francoski rogljiči
    Read more

    Masleni francoski rogljiči

    rinfuza 60 x 85 g

    Redna cena: 31,80 

    Cena / kg:/ kg: 6,24
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Francoski rogljiči s šunko in sirom
    Read more

    Francoski rogljiči s šunko in sirom

    rinfuza 70 x 100 g

    Redna cena: 55,30 

    Cena / kg:/ kg: 7,90
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page