Gold award of the Chamber of Commerce
Vegetarian products
Vegetarian products

Mini francoski rogljički s čokoladno-lešnikovim nadevom

Mini pregreha za maksi dobro počutje.

510 g
Cena / kg: 9,61

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Vegetarian products
Vegetarian products

Preparation:

11-13 min (180-200 °C)

10-15 min

Product Description

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Ingredients

PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, sol, emulgatorja: sončnični lecitin, E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: beta karoten, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, čokoladno – LEŠNIKOV nadev 10 % (sladkor, rastlinske maščobe (sončnica, palma), čokolada 15 % (sladkor, manj masten kakav, kakavovo maslo), LEŠNIKI 10 %, polno MLEKO v prahu, emulgator: sončnični lecitin, arome), JAJCA, kvas, sladkor, LEŠNIKI 1 %, premaz (voda, sončnično olje, rastlinski proteini, dekstroza, maltodekstrin, koruzni škrob), jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1545 kJ/370 kcal
Maščobe
20 g
Od tega nasičene maščobe
8,7 g
Ogljikovi hidrati
40 g
Od teh sladkorji
8,4 g
Prehranske vlaknine
2,3 g
Beljakovine
6,5 g
Sol
0,8 g

Priporočamo

Iz embalaže vzemite toliko rogljičkov, kolikor jih nameravate pripraviti (3-4/osebo). Preostale shranite v zatesnjeni embalaži v zamrzovalnik.

Priprava

Peka v pečici

11-13 min (180-200 °C)

10-15 min

Rogljičke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (10–15 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 11-13 minut. Postrezite kot sladico ali sladek prigrizek.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, sol, emulgatorja: sončnični lecitin, E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: beta karoten, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, čokoladno – LEŠNIKOV nadev 10 % (sladkor, rastlinske maščobe (sončnica, palma), čokolada 15 % (sladkor, manj masten kakav, kakavovo maslo), LEŠNIKI 10 %, polno MLEKO v prahu, emulgator: sončnični lecitin, arome), JAJCA, kvas, sladkor, LEŠNIKI 1 %, premaz (voda, sončnično olje, rastlinski proteini, dekstroza, maltodekstrin, koruzni škrob), jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.

Peka v pečici

11-13 min (180-200 °C)

10-15 min

Rogljičke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (10–15 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 11-13 minut. Postrezite kot sladico ali sladek prigrizek.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Ajdovi rogljiči z orehi
    Read more

    Ajdovi rogljiči z orehi

    rinfuza 60 x 80 g

    Redna cena: 59,40 

    Cena / kg:/ kg: 12,38
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Kraljeve štručke
    Read more

    Kraljeve štručke

    rinfuza 80 x 90 g

    Redna cena: 35,20 

    Cena / kg:/ kg: 4,89
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Mini dvobarvni francoski rogljički
    Read more

    Mini dvobarvni francoski rogljički

    510 g

    Redna cena: 5,80 

    Cena / kg:/ kg: 11,37
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
  • Francoski rogljiči s čokoladno-lešnikovim nadevom
    Read more

    Francoski rogljiči s čokoladno-lešnikovim nadevom

    900 g

    Redna cena: 8,20 

    Cena / kg:/ kg: 9,11
    This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page