Preparation:
13-15 min (180-200 °C)
15-20 min
Product Description
Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Ingredients
Špinačni nadev z belim SIROM 35 % (špinača 64 %, mehki beli SIR 30 %, koruzni škrob, začimbna mešanica s posušeno zelenjavo (jodirana sol (sol, kalijev jodid), posušena zelenjava (pastinak, korenje, čebula, luštrek, por, paprika rdeča, peteršilj), začimbe (kurkuma, česen, poper, koper), sladkor, škrob), PŠENIČNA bela moka, voda, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: karoteni, fermentirana PŠENIČNA moka), koruzni koncentrat, premaz (voda, modificiran škrob, škrob, PŠENIČNE beljakovine), kvas, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), fermentirana PŠENIČNA moka. Lahko vsebuje sojo, jajca, oreške in sezam.
Priprava
Peka v pečici
13-15 min (180-200 °C)
15-20 min
Školjke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (15–20 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (13–15 minut). Servirajte kot samostojno jed ali slani prigrizek.
Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Špinačni nadev z belim SIROM 35 % (špinača 64 %, mehki beli SIR 30 %, koruzni škrob, začimbna mešanica s posušeno zelenjavo (jodirana sol (sol, kalijev jodid), posušena zelenjava (pastinak, korenje, čebula, luštrek, por, paprika rdeča, peteršilj), začimbe (kurkuma, česen, poper, koper), sladkor, škrob), PŠENIČNA bela moka, voda, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: karoteni, fermentirana PŠENIČNA moka), koruzni koncentrat, premaz (voda, modificiran škrob, škrob, PŠENIČNE beljakovine), kvas, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), fermentirana PŠENIČNA moka. Lahko vsebuje sojo, jajca, oreške in sezam.
Peka v pečici
13-15 min (180-200 °C)
15-20 min
Školjke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (15–20 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (13–15 minut). Servirajte kot samostojno jed ali slani prigrizek.




