Rogljič, ki preseneti s kombinacijo okusa ajde in hrustljavih koščkov orehov. Premium izdelek med rogljiči, ki bo navdušil bolj zahtevne kupce in vegane.

Ajdov rogljič z orehi je nov izdelek po katerem bodo posegli kupci, ki jim je všeč priljubljena slovenska kombinacija okusa ajde in orehov, ki jo najdemo tudi v drugih skupinah prehrambnih izdelkov (kruh, pecivo, štruklji) in kupci, ki iščejo drugačne-inovativne izdelke v skupini priljubljenih izdelkov. AJDOV ROGLJIČ Z OREHI smo razvili tudi z mislijo na kupce, ki iščejo veganske izdelke, izdelek je imetnik certifikata Vegan V-label. Na letošnjem ocenjevanju Odličnih pekovskih izdelkov je rogljič pridobil zlato odličje GZS.

Ajdov rogljič z orehi je premium izdelek v katerega smo namesto nadeva v testo zamesili hrustljave koščke orehov, ki mu dajejo svežino in bogatijo okus kvašenega listnatega testa.

Izdelek bo na voljo sveže pečen na prodajnem mestu in v pakirani zamrznjeni obliki (pakiranje 800 g). Kupci ga bodo lahko kupili v trgovinah Pekarna Pečjak, pri vseh večjih trgovcih in bencinskih servisih po Sloveniji.

Ajdov rogljič umeščamo med široko ponudbo rogljičev:

1. Francoske rogljiče brez nadeva (masleni, temni rogljič)

2. Francoske rogljiče s sladkimi in slanimi nadevi (z mareličnim, čokoladno-lešnikovim, temni z mareličnim, s šunko in sirom)

3. Posebne vrste rogljičev (brez mleka in jajc, temni s kaljenimi semeni) in posebne vrste slanega peciva v obliki rogljičev za zahtevnejše kupce (kraljeve štručke, kraljeve štručke fit, temne kraljeve štručke, kraljeve štručke s sezamom)

4. Mini francoske rogljiče (z mareličnim, čokoladno-lešnikovim, dvobarvni, ekstra mini, masleni)

Mini francoski rogljiči ( z mareličnim, čokoladno-lešnikovim in dvobarvni) prihajajo na tržišče v prenovljeni embalaži in pakiranju po 510 g. Predstavljajo najbolj priljubljene okuse francoskih rogljičev, ki so zaradi manjše velikosti hitro pečeni in zelo všečni tako otrokom kot odraslim članom družine.

Primerni za zajtrke, prigrizke na praznovanjih ali sladice ob kosilu. V času trenutnih razmer so zamrznjeni izdelki za pripravo doma vse bolj aktualni.