Z mini blazinicami v linijo izdelkov po recepturi vrhunske Ane Roš.

Trgovska veriga Tuš brez premora krepi svojo linijo izdelkov Ana Roš & Tuš po recepturi vrhunske kulinarične mojstrice Ane Roš. Ponudba vključuje vedno več izdelkov in tokrat sta se jim pridružila dva nova izdelka Pekarne Pečjak. Mini blazinice s kremnim sirom, marelicami in kamilico ter mini blazinice s kremnim sirom, bučnimi semeni in bučnim oljem so prijetno presenečenje za kupce izdelkov iz listnatega testa.

Nenavadna nadeva pecivo postavljata na nivo inovativnosti, ki smo ga pri vrhunski mojstrici že navajeni. Nenavadne kombinacije sestavin ujete v rahli blazinici iz listnatega testa so zanimive in nepričakovane. Kot že projekt sam postavlja v ospredje lokalne pridelovalce, se tudi omenjena izdelka ponašata s slovenskim poreklom: slovenski kremni sir in slovensko bučno olje.

Izdelka sta na voljo v zamrznjenem pakiranju po 600g, tako da si ga kupci spečejo in pripravijo doma. Odlična sladica, zajtrk ali prigrizek. Izdelka bosta zagotovo popestrila vsako, še tako posebno priložnost, vaših gostov pa ne bosta pustila ravnodušnih.

Od julija dalje lahko mini blazinice s kremnim sirom-marelicami-kamilico in mini blazinice s kremnim sirom-bučnimi semeni-bučnim oljem na voljo kupcem v trgovinah Tuš.