Naši kupci odslej lahko kupujejo tudi preko spletne trgovine.

Naročanje izdelkov preko spletne trgovine je mogoče le za občine: Ljubljana, Trzin, Domžale, Škofljica, Grosuplje, Komenda, Mengeš, Kamnik, Ig, Brezovica, Vrhnika, Medvode in Vodice. Za vse ostale občine preverite poti naše potujoče trgovine v vaš kraj.

Za naročila preko spletne trgovine lahko izberete dostavo na dom (oziroma na želeno lokacijo v navedenih občinah) ali osebno prevzamete blago v eni od devetih trgovin Pekarne Pečjak: Trgovina Škofljica, Trgovina Trzin, Trgovina Koseze, Trgovina Medvode, Trgovina Rudnik, Trgovina Tržaška, Trgovina Logatec, Trgovina Litija, Trgovina Šenčur.

Plačilo je mogoče izvesti s plačilno ali kreditno kartico ali z gotovino ob prevzemu/dostavi blaga.

Izbirate lahko med:

  • več kot 200 izdelki Pekarne Pečjak (več kot 300 pakiranj), tudi določena pakiranja izdelkov, ki jih v naših trgovinah ni mogoče kupiti,  ter 
  • izdelki drugih blagovnih znamk, kot so brezglutenski izdelki Joyens in izdelki McCain.

Med izdelki Pekarne Pečjak v spletni trgovini so na voljo zamrznjeni izdelki in izdelki z rokom trajanja nad 3 dni. Dnevno svežih izdelkov preko spletne trgovine ni mogoče naročiti. Kupcem omogočamo širši nabor zamrznjenih izdelkov kot v trgovinah Pekarne Pečjak (večja pakiranja za pogostitve, dogodke).

Za naročila nad 60€ omogočamo brezplačno dostavo.

Naročila oddana do 12.00 ure so dostavljena naslednji delovni dan. Naročila oddana po 12.00 uri so dostavljena drugi delovni dan (na primer: naročilo oddano v ponedeljek ob 13.00 uri bo dostavljeno v sredo v izbranem časovnem okvirju). Med prazniki in vikendi dostava ni možna.

Več informacij najdete v Pogojih poslovanja.