Sladico iz vlečenega testa z raznovrstnimi nadevi so mame včasih pripravljale doma. Rekli smo mu štrudelj. Danes so to zavitki, ki so lahko iz listnatega ali vlečenega testa.

Pripraviti dober štrudelj ni bilo tako preprosto, zanj je potrebno kar nekaj kuharskih veščin. Od tega, da je testo ustrezno tanko, da se pri vlečenju ne raztrga, da je nadev enakomerno razdeljen, da je štrudelj pravilno zavit, da po peki nima lukenj, da je skorjica hrustljava … in še bi lahko našli.

Naj kuharske veščine ali pomanjkanje časa ne bodo ovira, da doma ne bi uživali v okusnem štrudlju sočnega nadeva. Za vas smo pripravili 3 vrste že pečenih štrudljev:

Potrebno jih je le še odtajati in po želji malce pogreti. Potem pa samo še dober tek vsem gostom, ki bodo prepričani, da ste jih pripravili sami.

OGLED TV OGLASA: TO JE ŠTRUDL!

Vedno skrbno izberemo sestavine za naše izdelke, zato boste v zavitkih našli

  • 100% SLOVENSKO SKUTO (skutni in borovničev štrudelj)

Nismo pozabili na posebnosti naših kupcev, zato je med njimi tudi

  • VEGANSKI IZDELEK (jabolčni štrudelj)

Oblika izdelka je pripravljena : v zamrznjenem pakiranju po 500g.

Štrudlji so na voljo na vseh naših prodajnih mestih potujoči trgovini in pri vseh večjih trgovcih v Sloveniji (Spar, Mercator, Tuš).