Certifikati

Doseganje visoke kakovosti naših izdelkov je del strategije podjetja in to upoštevamo v vseh procesih našega poslovanja. Številni certifikati, ki smo jih pridobili za določene izdelke in jih čez leta skrbno ohranjamo, so dokaz prizadevnega dela naših strokovnjakov razvojnega in proizvodnega teama.

Evropski certifikat ekoloških izdelkov

Evropska unija ima izjemno stroge standarde za živila, eden od najstrožjih med njimi pa je certifikat za ekološko pridelana in predelana živila. Označuje ga značilna zelena zastavica, ki dokazuje, da je označeno živilo pripravljeno v skladu z najstrožjimi ekološkimi standardi.

Certifikat za ekološka živila smo v našem podjetju pridobili leta 2018, in sicer za vse svoje ekološke testenine. To pomeni, da so vse naše ekološke testenine pripravljene samo iz ekološko pridelanih sestavin ter tudi sicer ustrezajo evropskim predpisom in pravilniku o ekološki pridelavi in predelavi kmetijskih pridelkov oziroma živil. Odlikujejo jih maloštevilne, preproste in visokokakovostne ekološko pridelane sestavine ter odlična okus in aroma.

S certifikatom za ekološka živila se odlikujejo naše eko testenine in nekateri brezglutenski izdelki Joyens.


Evropski certifikat veganskih izdelkov

Certifikat V-label je mednarodno priznan certifikat za veganske in vegetarijanske izdelke in storitve. Je najstrožji in najbolj prepoznan evropski certifikat na tem področju.

V našem podjetju smo leta 2017 pridobili certifikat V-label vegan za naše veganske izdelke. Ti segajo od sladkega peciva do samostojnih jedi in prilog, ponudbo veganskih izdelkov pa ves čas tudi širimo.

S certifikatom V-label se odlikujejo nekateri naši rogljiči, štručke, bureki, zavitki, polpete in testo.

Certifikat Vegan OK imajo nekateri izdelki brezglutenske linije.