Mini masleni francoski rogljiči

Klasična francoska sladica v mini izvedbi.

  • vegetarijansko

  • Sveže
  • Zamrznjeno
  • 12 min
  • 13 min

Hitro zamrznjen izdelki iz kvašeno listnatega testa, ki jih je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca. / Pečeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki je primeren za takojšnje uživanje.

Podatki na spletni strani so informativni. Zaradi možnosti napak v primeru alergij preverite še deklaracijo izdelka.

Sestavine

PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, sol, emulgatorja: sončnični lecitin, E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: beta karoten, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, MASLO 6 %, JAJCA, sladkor, kvas, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, oreške (lešnike, orehe, mandlje) in sezam.

Hranilna vrednost
  Na 100 g izdelki
Energijska vrednost 1507 kJ/360 kcal
Maščobe 19 g
Od tega nasičene maščobe 11 g
Ogljikovi hidrati 39 g
Od teh sladkorji 4,6 g
Prehranske vlaknine 2,2 g
Beljakovine 6,9 g
Sol 0,90 g

Peka v pečici

10 – 15 min 180 – 190 °C 12 – 15 min

Rogljičke zložimo v pekač na papir za peko in tajamo na sobni temperaturi 10–15 minut. Pečemo jih 12–15 minut pri temperaturi 180–190 °C.

Peka v pečici- Recept: Rogljič Croque madame

Recept: Moj rogljič sendvič