2020

Blagovna znamka Pekarna Pečjak izbrana kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka za kruh in pekovsko pecivo.
Zaposlujemo skoraj 400 ljudi in smo prisotni v več kot desetih evropskih državah.

2018

Razvoj prvih veganskih živil in pridobitev evropskega standarda V-label.

2016

Pridobitev prvega naziva inovativno živilo za znamko testenin z visoko vsebnostjo beljakovin Pure.

2015

Začetek distribucije celovitega zamrznjenega programa živil za zasebni in javni sektor.

2014

Ustanovitev hčerinske družbe na Hrvaškem.

2012

Podjetje praznuje 40-letnico z več kot 20 milijonov evrov prihodka v Sloveniji in tujini.

2011

Lastna razvojna kuhinja.

2010

Začetek pohoda na tuje trge: družba ustvari v tujini 10 odstotkov prometa.

2009

Lasten mikrobiološki in fizikalno-kemijski laboratorij.

2005

Stanislav Pečjak se upokoji, vodenje družbe prevzame njegov sin Silvester Pečjak.

2004

Prehod na proizvodnjo brez transmaščobnih kislin.

2002

Nov obrat v Trzinu za proizvodnjo izdelkov iz listnatega in listnatega kvašenega testa (4.000 m2).

1998

Nov obrat v Trzinu za proizvodnjo zamrznjenih izdelkov iz vlečenega in krompirjevega testa (6.000 m2).

1994

Nov obrat v Trzinu za proizvodnjo testenin.

1991

Začetek proizvodnje zamrznjenih izdelkov.

1984

Selitev proizvodnje na Škofljico, kjer je še zdaj sedež podjetja.

1978

Začetek proizvodnje testenine iz svežih jajc.

1972

Stanislav Pečjak ustanovi obrtno delavnico za proizvodnjo keksov.