Priprava:
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Opis izdelka
Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Sestavine
SKUTNO borovničev nadev 60 % (SKUTA 33 %, voda, sladkor, mešanica za SKUTNI nadev 6 % (modificiran koruzni in krompirjev škrob, sladkor, posneto MLEKO v prahu, MLEČNE beljakovine, sončnično olje, PŠENIČNI škrob, SIR v prahu (SIR, emulgirane soli: E 339, E 331 in E 452, kislina: citronska kislina, aroma), JAJCA v prahu, naravna aroma, PŠENIČNE vlaknine, glukozni sirup, kislini: E 270 in E 327, aroma, sol), kisla SMETANA, borovnice 31 %), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Priporočamo
Izdelek je pred uživanjem potrebno termično obdelati.
Priprava
Odtajevanje in peka
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Štrudelj v priloženem pladnju lahko pustimo, da se odtaja na sobni temperaturi (40–60 min) ali čez noč v hladilniku (cca 6–8 ur). Pečemo v pečici ogreti na 170–190 °C (45–50 minut). Pred serviranjem po želji potresemo s sladkorjem, ponudimo z vaniljevo kremo, stepeno sladko smetano, sladoledom…
Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
SKUTNO borovničev nadev 60 % (SKUTA 33 %, voda, sladkor, mešanica za SKUTNI nadev 6 % (modificiran koruzni in krompirjev škrob, sladkor, posneto MLEKO v prahu, MLEČNE beljakovine, sončnično olje, PŠENIČNI škrob, SIR v prahu (SIR, emulgirane soli: E 339, E 331 in E 452, kislina: citronska kislina, aroma), JAJCA v prahu, naravna aroma, PŠENIČNE vlaknine, glukozni sirup, kislini: E 270 in E 327, aroma, sol), kisla SMETANA, borovnice 31 %), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Odtajevanje in peka
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Štrudelj v priloženem pladnju lahko pustimo, da se odtaja na sobni temperaturi (40–60 min) ali čez noč v hladilniku (cca 6–8 ur). Pečemo v pečici ogreti na 170–190 °C (45–50 minut). Pred serviranjem po želji potresemo s sladkorjem, ponudimo z vaniljevo kremo, stepeno sladko smetano, sladoledom…