Opis izdelka
Pečen hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Sestavine
SKUTNO borovničev nadev 60 % (SKUTA 33 %, voda, sladkor, mešanica za SKUTNI nadev 6 % (modificiran koruzni in krompirjev škrob, sladkor, posneto MLEKO v prahu, MLEČNE beljakovine, sončnično olje, PŠENIČNI škrob, SIR v prahu (SIR, emulgirane soli: E 339, E 331 in E 452, kislina: citronska kislina, aroma), JAJCA v prahu, naravna aroma, PŠENIČNE vlaknine, glukozni sirup, kislini: E 270 in E 327, aroma, sol), kisla SMETANA, borovnice 31 %), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Priporočamo
Izdelek je primeren za takojšnje uživanje po odtajanju
Priprava
Odtajanje v pečici/ mikrovalovni pečici
5-7 min (500-800 W)
Zamrznjen štrudelj vzamemo iz embalaže in ga v priloženem pekaču odtalimo in pogrejemo v pečici ogreti na 170–180 °C (25–30 minut) ali v mikrovalovni pečici na 500–800 W (5–7 minut).
Štrudelj v priloženem pladnju lahko pustimo, da se odtaja na sobni temperaturi (3–4 ure) ali cez noc v hladilniku (cca 6–8 ur). Postrežemo hladnega ali pogrejemo v pečici ogreti na 170–180 °C (7–10 minut) ali mikrovalovni pečici na 500–800 W (2–3 minute). Pred serviranjem po želji potresemo s sladkorjem, ponudimo z vaniljevo kremo, stepeno sladko smetano, sladoledom…
Pečen hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
SKUTNO borovničev nadev 60 % (SKUTA 33 %, voda, sladkor, mešanica za SKUTNI nadev 6 % (modificiran koruzni in krompirjev škrob, sladkor, posneto MLEKO v prahu, MLEČNE beljakovine, sončnično olje, PŠENIČNI škrob, SIR v prahu (SIR, emulgirane soli: E 339, E 331 in E 452, kislina: citronska kislina, aroma), JAJCA v prahu, naravna aroma, PŠENIČNE vlaknine, glukozni sirup, kislini: E 270 in E 327, aroma, sol), kisla SMETANA, borovnice 31 %), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Odtajanje v pečici/ mikrovalovni pečici
5-7 min (500-800 W)
Zamrznjen štrudelj vzamemo iz embalaže in ga v priloženem pekaču odtalimo in pogrejemo v pečici ogreti na 170–180 °C (25–30 minut) ali v mikrovalovni pečici na 500–800 W (5–7 minut).
Štrudelj v priloženem pladnju lahko pustimo, da se odtaja na sobni temperaturi (3–4 ure) ali cez noc v hladilniku (cca 6–8 ur). Postrežemo hladnega ali pogrejemo v pečici ogreti na 170–180 °C (7–10 minut) ali mikrovalovni pečici na 500–800 W (2–3 minute). Pred serviranjem po želji potresemo s sladkorjem, ponudimo z vaniljevo kremo, stepeno sladko smetano, sladoledom…