NOVO!

Francoski masleni rogljiči z “bueno” nadevom

Slastno pecivo iz kvašeno listnatega testa z bogatim lešnikovo-mlečnim nadevom, ki spominja na znan “bueno” okus.

rinfuza 56 x 90g
Cena / kg: 8,18

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Priprava:

17-20 min (180-190 °C)

30-60 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašeno listnatega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

PŠENIČNA bela moka, LEŠNIKOVO-MLEČNI nadev 18 % (sladkor, rastlinska olja in maščobe (palma, sončnica), LEŠNIK 18 %, laktoza, modificiran škrob, emulgator: sončnični lecitini, sol, aroma), margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: karoteni, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, koncentrirano MASLO 5 %, JAJCA, sladkor, kvas, posip – MANDLJEVI lističi, premaz (voda, modificiran škrob, škrob, PŠENIČNE beljakovine), jodirana sol, posneto MLEKO v prahu, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), fermentirana PŠENIČNA moka. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1974 kJ / 472 kcal
Maščobe
29 g
Od tega nasičene maščobe
13 g
Ogljikovi hidrati
44 g
Od teh sladkorji
16 g
Prehranske vlaknine
1,6 g
Beljakovine
6,9 g
Sol
0,91 g

Priprava

Peka v pečici

17-20 min (180-190 °C)

30-60 min

Rogljiče vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (30-60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–190 °C . Pecite v ogreti pečici 17–20 minut. Servirajte kot sladico ali sladek prigrizek.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašeno listnatega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.

PŠENIČNA bela moka, LEŠNIKOVO-MLEČNI nadev 18 % (sladkor, rastlinska olja in maščobe (palma, sončnica), LEŠNIK 18 %, laktoza, modificiran škrob, emulgator: sončnični lecitini, sol, aroma), margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: karoteni, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, koncentrirano MASLO 5 %, JAJCA, sladkor, kvas, posip – MANDLJEVI lističi, premaz (voda, modificiran škrob, škrob, PŠENIČNE beljakovine), jodirana sol, posneto MLEKO v prahu, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), fermentirana PŠENIČNA moka. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam.

Peka v pečici

17-20 min (180-190 °C)

30-60 min

Rogljiče vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (30-60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–190 °C . Pecite v ogreti pečici 17–20 minut. Servirajte kot sladico ali sladek prigrizek.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Masleni francoski rogljiči PREMIUM
    Preberi več

    Masleni francoski rogljiči PREMIUM

    70 x 70 g

    Redna cena: 58,80 

    Cena / kg:/ kg: 12,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Temni francoski rogljiči z mareličnim nadevom
    Preberi več

    Temni francoski rogljiči z mareličnim nadevom

    rinfuza 56 x 110 g

    Redna cena: 41,44 

    Cena / kg:/ kg: 6,73
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Francoski rogljiči z mareličnim nadevom
    Preberi več

    Francoski rogljiči z mareličnim nadevom

    900 g

    Redna cena: 7,70 

    Cena / kg:/ kg: 8,56
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Vzhajani francoski rogljiči
    Preberi več

    Vzhajani francoski rogljiči

    rinfuza 72 x 70 g

    Redna cena: 30,24 

    Cena / kg:/ kg: 6,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka