NOVO!
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Mini francoski rogljički s pistacijevim nadevom

Mini francoski rogljič s hrustljavo skorjico in puhasto masleno sredico. Z božanskim nadevom iz pistacijeve kreme. Majhen zalogaj brez slabe vesti.

1 kg
Cena / kg: 9,50

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Priprava:

13-15 min (180-200 °C)

15-20 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: beta karoten, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, PISTACIJEV nadev 10 % (sladkor, rastlinska olja (repica, palma), PISTACIJEVA pasta 10 %, LAKTOZA, polnomastno MLEKO v prahu, modificiran škrob, emulgator: lecitin, arome, barvili: E141ii in E100), JAJCA, sladkor, kvas, jodirana sol, fermentirana PŠENIČNA moka, premaz (voda, sončnično olje, rastlinski proteini, dekstroza, maltodekstrin, koruzni škrob), posip: mleta bučna semena 1%, posneto MLEKO v prahu.
Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1558 kJ / 373 kcal
Maščobe
22 g
Od tega nasičene maščobe
9,4 g
Ogljikovi hidrati
37 g
Od teh sladkorji
8,4 g
Prehranske vlaknine
1,6 g
Beljakovine
7 g
Sol
0,96 g

Priprava

Peka v pečici

13-15 min (180-200 °C)

15-20 min

Rogljičke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (15–20 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (13–15 minut). Servirajte kot sladico.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, jodirana sol, emulgatorja: sončnični lecitin in E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: beta karoten, fermentirana PŠENIČNA moka), voda, PISTACIJEV nadev 10 % (sladkor, rastlinska olja (repica, palma), PISTACIJEVA pasta 10 %, LAKTOZA, polnomastno MLEKO v prahu, modificiran škrob, emulgator: lecitin, arome, barvili: E141ii in E100), JAJCA, sladkor, kvas, jodirana sol, fermentirana PŠENIČNA moka, premaz (voda, sončnično olje, rastlinski proteini, dekstroza, maltodekstrin, koruzni škrob), posip: mleta bučna semena 1%, posneto MLEKO v prahu.
Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.

Peka v pečici

13-15 min (180-200 °C)

15-20 min

Rogljičke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (15–20 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (13–15 minut). Servirajte kot sladico.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Temni francoski rogljiči
    Preberi več

    Temni francoski rogljiči

    rinfuza 56 x 90 g

    Redna cena: 31,36 

    Cena / kg:/ kg: 6,22
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Ekstra mini francoski rogljički
    Preberi več

    Ekstra mini francoski rogljički

    1 kg

    Redna cena: 10,40 

    Cena / kg:/ kg: 10,40
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Vzhajani francoski rogljiči
    Preberi več

    Vzhajani francoski rogljiči

    rinfuza 72 x 70 g

    Redna cena: 30,24 

    Cena / kg:/ kg: 6,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Mini dvobarvni francoski rogljički
    Preberi več

    Mini dvobarvni francoski rogljički

    510 g

    Redna cena: 5,80 

    Cena / kg:/ kg: 11,37
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka