Priprava:
14-16 min (180-200 °C)
15-20 min
Opis izdelka
Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Sestavine
OREHOV nadev 34 % (voda, sladkor, OREHI (25 %), DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), koruzni škrob, JAJČNI beljak v prahu, aroma), PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), voda, JAJCA, kvas, sladkor, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.
Priprava
Peka v pečici
14-16 min (180-200 °C)
15-20 min
Osje gnezdo vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (15–20 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (14–16 minut). Servirajte kot sladico ali sladek prigrizek.
Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
OREHOV nadev 34 % (voda, sladkor, OREHI (25 %), DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), koruzni škrob, JAJČNI beljak v prahu, aroma), PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), voda, JAJCA, kvas, sladkor, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, druge oreške in sezam.
Peka v pečici
14-16 min (180-200 °C)
15-20 min
Osje gnezdo vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (15–20 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (14–16 minut). Servirajte kot sladico ali sladek prigrizek.