Pizza žepki

Šunka, sir in paradižnikova omaka v priročni žepkasti obliki.

rinfuza 50 x 150 g
Cena / kg: 8,73

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.

Priprava:

15-18 min (180-200 °C)

60-90 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjen izdelek iz kvašeno listnatega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

Sestavine: nadev pizza 29 % (riban SIR 37 %, pasterizirana mesnina 33 % (svinjsko meso 72 %, voda, sol, začimbe, sredstvo za zgoščevanje: E 407a, maltodekstrin, dekstroza, stabilizatorji: trifosfati, antioksidant: natrijev eritorbat, izvleček začimb, konzervans: natrijev nitrit), paradižnik, voda, sladkor, jodirana sol, origano), PŠENIČNA bela moka, voda, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), kvas, JAJCA, jodirana sol, sladkor, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1111 kJ/265 kcal
Maščobe
12 g
Od tega nasičene maščobe
6,3 g
Ogljikovi hidrati
29 g
Od teh sladkorji
2,4 g
Prehranske vlaknine
1,9 g
Beljakovine
9,6 g
Sol
1,20 g

Priprava

Peka v pečici

15-18 min (180-200 °C)

60-90 min

Žepke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (60–90 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in jih dajte peči (15–18 minut). Servirajte kot samostojno jed ali slani prigrizek.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjen izdelek iz kvašeno listnatega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine: nadev pizza 29 % (riban SIR 37 %, pasterizirana mesnina 33 % (svinjsko meso 72 %, voda, sol, začimbe, sredstvo za zgoščevanje: E 407a, maltodekstrin, dekstroza, stabilizatorji: trifosfati, antioksidant: natrijev eritorbat, izvleček začimb, konzervans: natrijev nitrit), paradižnik, voda, sladkor, jodirana sol, origano), PŠENIČNA bela moka, voda, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), kvas, JAJCA, jodirana sol, sladkor, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam.

Peka v pečici

15-18 min (180-200 °C)

60-90 min

Žepke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (60–90 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in jih dajte peči (15–18 minut). Servirajte kot samostojno jed ali slani prigrizek.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Osja gnezda
    Preberi več

    Osja gnezda

    rinfuza 50 x 140 g

    Redna cena: 55,00 

    Cena / kg:/ kg: 7,86
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Mini žepki s kokosovim nadevom
    Preberi več

    Mini žepki s kokosovim nadevom

    1 kg

    Redna cena: 7,95 

    Cena / kg:/ kg: 7,95
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Orehovi štrukeljčki
    Preberi več

    Orehovi štrukeljčki

    1 kg

    Redna cena: 11,10 

    Cena / kg:/ kg: 11,10
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Slane skutne blazinice
    Preberi več

    Slane skutne blazinice

    2 kg

    Redna cena: 16,80 

    Cena / kg:/ kg: 8,40
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka