NOVO!
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Rešetki s pistacijevim in malininim nadevom

Harmonija svetlobe in teme.

rinfuza 30 x 100 g
Cena / kg: 8,7

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Priprava:

13-15 min (180-200 °C)

30-40 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, sol, emulgatorja: sončnični lecitin, E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: beta karoten, fermentirana PŠENIČNA moka), PISTACIJEV nadev 15 % (sladkor, rastlinska olja (repica, palma), PISTACIJEVA pasta 10 %, LAKTOZA, polnomastno MLEKO v prahu, modificiran škrob, emulgator: sončnični lecitin, arome, barvila: E141ii in E100), malinov nadev 15 % (sladkor, maline 30 %, voda, glukozno fruktozni sirup, modificiran škrob, kislina: citronska kislina, želirno sredstvo: pektin, gostilo: E 460, naravna aroma, barvilo: E 163, konzervans: E 202), voda, JAJCA, kvas, sladkor, jodirana sol, fermentirana PŠENIČNA moka, posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje oreške, sojo in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1515 kJ / 362 kcal
Maščobe
19 g
Od tega nasičene maščobe
7,8 g
Ogljikovi hidrati
41 g
Od teh sladkorji
18 g
Prehranske vlaknine
1,5 g
Beljakovine
5,3 g
Sol
0,78 g

Priprava

Peka v pečici

13-15 min (180-200 °C)

30-40 min

Rešetke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (30-40 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (13–15 minut). Servirajte kot sladico ali sladek prigrizek.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

PŠENIČNA bela moka, margarina (rastlinska olja (palma, repica), voda, sol, emulgatorja: sončnični lecitin, E 471, aroma, konzervans: E 202, kislina: citronska kislina, antioksidanta: E 306 in E 304, barvilo: beta karoten, fermentirana PŠENIČNA moka), PISTACIJEV nadev 15 % (sladkor, rastlinska olja (repica, palma), PISTACIJEVA pasta 10 %, LAKTOZA, polnomastno MLEKO v prahu, modificiran škrob, emulgator: sončnični lecitin, arome, barvila: E141ii in E100), malinov nadev 15 % (sladkor, maline 30 %, voda, glukozno fruktozni sirup, modificiran škrob, kislina: citronska kislina, želirno sredstvo: pektin, gostilo: E 460, naravna aroma, barvilo: E 163, konzervans: E 202), voda, JAJCA, kvas, sladkor, jodirana sol, fermentirana PŠENIČNA moka, posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje oreške, sojo in sezam.

Peka v pečici

13-15 min (180-200 °C)

30-40 min

Rešetke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (30-40 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (13–15 minut). Servirajte kot sladico ali sladek prigrizek.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Osja gnezda
    Preberi več

    Osja gnezda

    rinfuza 50 x 140 g

    Redna cena: 55,00 

    Cena / kg:/ kg: 7,86
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Žepek s piščančjim nadevom
    Preberi več

    Žepek s piščančjim nadevom

    rinfuza 50 x 150 g

    Redna cena: 68,50 

    Cena / kg:/ kg: 9,13
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Pizza žepki
    Preberi več

    Pizza žepki

    rinfuza 50 x 150 g

    Redna cena: 65,50 

    Cena / kg:/ kg: 8,73
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Orehovi štrukeljčki
    Preberi več

    Orehovi štrukeljčki

    1 kg

    Redna cena: 11,10 

    Cena / kg:/ kg: 11,10
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka