
Priprava:
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Opis izdelka
Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Sestavine
Jabolčni nadev 69 % (jabolka 81 %, sladkor, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), sončnično olje, palmova maščoba, cimet, naravna aroma, aroma), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje jajca, mleko, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Priporočamo
Iz embalaže vzemite celoten zavitek.
Priprava
Peka v pečici
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Zamrznjen zavitek vzemite iz embalaže in ga položite na pomaščen pekač ali pekač, obložen s papirjem za peko. Pečico segrejte na 170–190 °C in ga pecite 45-50 minut. Postrezite kot sladico.
Slastni namigi
Zavitek je še okusnejši, če ga pred peko odtajate po navodilih na embalaži.
Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.
Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.
Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Jabolčni nadev 69 % (jabolka 81 %, sladkor, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), sončnično olje, palmova maščoba, cimet, naravna aroma, aroma), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje jajca, mleko, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Peka v pečici
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Zamrznjen zavitek vzemite iz embalaže in ga položite na pomaščen pekač ali pekač, obložen s papirjem za peko. Pečico segrejte na 170–190 °C in ga pecite 45-50 minut. Postrezite kot sladico.
Zavitek je še okusnejši, če ga pred peko odtajate po navodilih na embalaži.
Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.
Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.