Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Masleni rešetki z jabolčnim nadevom

Bogat z maslom in slovenskimi jabolki.

rinfuza 70 x 100 g
Cena / kg: 7,10

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Priprava:

13-16 min (180-200 °C)

30-50 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

Jabolčni nadev 33 % (jabolka 70 %, sladkor, koncentrat jabolčnega soka 1 %, kislina: citronska kislina, konzervans: E 202, antioksidant: askorbinska kislina, barvilo (koncentrat iz limone in žafrana), naravna aroma jabolka), PŠENIČNA bela moka, voda, MASLO 8 %, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), JAJCA, sladkor, kvas, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu, aroma. Lahko vsebuje oreške, sojo in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1200 kJ/286 kcal
Maščobe
13 g
Od tega nasičene maščobe
7,2 g
Ogljikovi hidrati
37 g
Od teh sladkorji
13 g
Prehranske vlaknine
4,7 g
Beljakovine
1,7 g
Sol
0,50 g

Priprava

Peka v pečici

13-16 min (180-200 °C)

30-50 min

Rešetke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (100g – 30–40 minut, 140g – 40-50 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in jih dajte peči (100g – 13–15 minut, 140g – 14 – 16 minut ). Servirajte kot sladico.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Jabolčni nadev 33 % (jabolka 70 %, sladkor, koncentrat jabolčnega soka 1 %, kislina: citronska kislina, konzervans: E 202, antioksidant: askorbinska kislina, barvilo (koncentrat iz limone in žafrana), naravna aroma jabolka), PŠENIČNA bela moka, voda, MASLO 8 %, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), JAJCA, sladkor, kvas, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu, aroma. Lahko vsebuje oreške, sojo in sezam.

Peka v pečici

13-16 min (180-200 °C)

30-50 min

Rešetke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (100g – 30–40 minut, 140g – 40-50 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in jih dajte peči (100g – 13–15 minut, 140g – 14 – 16 minut ). Servirajte kot sladico.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Pizza žepki
    Preberi več

    Pizza žepki

    rinfuza 50 x 150 g

    Redna cena: 65,50 

    Cena / kg:/ kg: 8,73
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Košarice z jagodnim in vaniljevim nadevom
    Preberi več

    Košarice z jagodnim in vaniljevim nadevom

    rinfuza 30 x 100 g

    Redna cena: 21,00 

    Cena / kg:/ kg: 7,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Ladjice
    Preberi več

    Ladjice

    rinfuza 50 x 140 g

    Redna cena: 58,50 

    Cena / kg:/ kg: 8,36
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Žepki s skutnim nadevom
    Preberi več

    Žepki s skutnim nadevom

    rinfuza 70 x 120 g

    Redna cena: 67,20 

    Cena / kg:/ kg: 8,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka