Priprava:
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Opis izdelka
Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Sestavine
Mešan nadev 57 % (jabolka 38 %, SKUTA 38 %, sladkor, sončnično olje, palmova maščoba, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), MASLO, kisla SMETANA, cimet, vanilin), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje jajca, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Priprava
Peka v pečici
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Zamrznjen zavitek vzemite iz embalaže in ga položite na pomaščen pekač ali pekač, obložen s papirjem za peko. Pečico segrejte na 170–190 °C in ga pecite 45-50 minut. Postrezite kot sladico.
Slastni namigi
Zavitek je še okusnejši, če ga pred peko odtajate po navodilih na embalaži.
Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.
Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.
Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Mešan nadev 57 % (jabolka 38 %, SKUTA 38 %, sladkor, sončnično olje, palmova maščoba, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), MASLO, kisla SMETANA, cimet, vanilin), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje jajca, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora
Peka v pečici
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Zamrznjen zavitek vzemite iz embalaže in ga položite na pomaščen pekač ali pekač, obložen s papirjem za peko. Pečico segrejte na 170–190 °C in ga pecite 45-50 minut. Postrezite kot sladico.
Zavitek je še okusnejši, če ga pred peko odtajate po navodilih na embalaži.
Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.
Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.