Priprava:
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Opis izdelka
Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Sestavine
Višnjev nadev s SKUTO 63 % (višnje 32 %, SKUTA 32 %, sladkor, kisla SMETANA, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), MASLO, pripravek za kremo z okusom vanilje (sladkor, modificiran škrob, sirotka v prahu (vsebuje MLEKO), palmova maščoba, glukozni sirup, kokosova maščoba, sredstvo za zgoščevanje: E 401, MLEČNE beljakovine, sol, stabilizator: E 450, aroma, barvilo: E 160a) vanilin, cimet), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmova maščoba, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje jajca, oreške, sojo in sezam. Lahko vsebuje delce koščic. *rastlinskega izvora
Priprava
Peka v pečici
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Zamrznjen zavitek vzemite iz embalaže in ga položite na pomaščen pekač ali pekač, obložen s papirjem za peko. Pečico segrejte na 170–190 °C in ga pecite 45-50 minut. Postrezite kot sladico.
Slastni namigi
Zavitek je še okusnejši, če ga pred peko odtajate po navodilih na embalaži.
Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.
Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.
Hitro zamrznjen izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je potrebno termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Višnjev nadev s SKUTO 63 % (višnje 32 %, SKUTA 32 %, sladkor, kisla SMETANA, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), MASLO, pripravek za kremo z okusom vanilje (sladkor, modificiran škrob, sirotka v prahu (vsebuje MLEKO), palmova maščoba, glukozni sirup, kokosova maščoba, sredstvo za zgoščevanje: E 401, MLEČNE beljakovine, sol, stabilizator: E 450, aroma, barvilo: E 160a) vanilin, cimet), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmova maščoba, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje jajca, oreške, sojo in sezam. Lahko vsebuje delce koščic. *rastlinskega izvora
Peka v pečici
45-50 min (170-190 °C)
40-60 min
Zamrznjen zavitek vzemite iz embalaže in ga položite na pomaščen pekač ali pekač, obložen s papirjem za peko. Pečico segrejte na 170–190 °C in ga pecite 45-50 minut. Postrezite kot sladico.
Zavitek je še okusnejši, če ga pred peko odtajate po navodilih na embalaži.
Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.
Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.