Priprava:
15-18 min (180-200 °C)
25-30 min
Opis izdelka
Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
Sestavine
PŠENIČNA bela moka, pizza nadev 30 %, (riban SIR, paradižnik, pasterizirana mesnina (svinjsko meso 72 %, voda, sol, začimbe, sredstvo za zgoščevanje: E 407a, maltodekstrin, dekstroza, stabilizatorji: trifosfati, antioksidant: natrijev eritorbat, izvleček začimb, konzervans: natrijev nitrit), voda, koruzni škrob, sladkor, jodirana sol, origano), voda, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), kvas, JAJCA, jodirana sol, sladkor, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam.
Priprava
Peka v pečici
15-18 min (180-200 °C)
25-30 min
Polžke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (25–30 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in jih dajte peči (15–18 minut). Servirajte kot samostojno jed ali slani prigrizek.
Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.
PŠENIČNA bela moka, pizza nadev 30 %, (riban SIR, paradižnik, pasterizirana mesnina (svinjsko meso 72 %, voda, sol, začimbe, sredstvo za zgoščevanje: E 407a, maltodekstrin, dekstroza, stabilizatorji: trifosfati, antioksidant: natrijev eritorbat, izvleček začimb, konzervans: natrijev nitrit), voda, koruzni škrob, sladkor, jodirana sol, origano), voda, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), kvas, JAJCA, jodirana sol, sladkor, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje sojo, oreške in sezam.
Peka v pečici
15-18 min (180-200 °C)
25-30 min
Polžke vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (25–30 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in jih dajte peči (15–18 minut). Servirajte kot samostojno jed ali slani prigrizek.