V-label vegan
Brez jajc
Brez jajc
Brez mleka
Brez mleka
Veganski izdelki
Veganski izdelki
Izdelki s 100 % Slovenskimi jabolki
Izdelki s 100 % Slovenskimi jabolki

Jabolčni burek

Nadev iz slovenskih jabolk v priročni obliki za na pot.
✔ bogat jabolčni nadev
✔ sveže naribana jabolka
✔ velik delež jabolk v nadevu

rinfuza 90 x 80 g
Cena / kg: 9,25

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Brez jajc
Brez jajc
Brez mleka
Brez mleka
Veganski izdelki
Veganski izdelki
Izdelki s 100 % Slovenskimi jabolki
Izdelki s 100 % Slovenskimi jabolki

Priprava:

30-40 min (180-200 °C)

40-60 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

Jabolčni nadev 56 % (jabolka 81 %, sladkor, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), sončnično olje, cimet), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmina maščoba, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje mleko, jajca, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
907 kJ/217 kcal
Maščobe
8,7 g
Od tega nasičene maščobe
2,4 g
Ogljikovi hidrati
29 g
Od teh sladkorji
11 g
Prehranske vlaknine
2,9 g
Beljakovine
3,3 g
Sol
0,45 g

Priprava

Peka v pečici

25-30 min (180-200 °C)

40-60 min

Bureke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (40–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 25–30 minut. Servirajte kot prilogo ali samostojno jed.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Pred peko namastite

Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.

Če imate radi mehko skorjo

Ko bureke vzamete iz pečice, imajo lepo zapečeno in hrustljavo skorjo. Če imate raje mehko skorjo, pa jih takoj po peki za 10 minut pokrijte z mokro krpo.

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Jabolčni nadev 56 % (jabolka 81 %, sladkor, DROBTINE (PŠENIČNA bela moka, voda, kvas, jodirana sol, sladkor), sončnično olje, cimet), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmina maščoba, koruzni škrob, jodirana sol, sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje mleko, jajca, sojo, oreške in sezam. *rastlinskega izvora.

Peka v pečici

25-30 min (180-200 °C)

40-60 min

Bureke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (40–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 25–30 minut. Servirajte kot prilogo ali samostojno jed.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Pred peko namastite

Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.

Če imate radi mehko skorjo

Ko bureke vzamete iz pečice, imajo lepo zapečeno in hrustljavo skorjo. Če imate raje mehko skorjo, pa jih takoj po peki za 10 minut pokrijte z mokro krpo.

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Pizza burek
    Preberi več

    Pizza burek

    780 g (3 x 260 g)

    Redna cena: 7,95 

    Cena / kg:/ kg: 10,19
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Skutni burek
    Preberi več

    Skutni burek

    780 g (3 x 260 g)

    Redna cena: 7,95 

    Cena / kg:/ kg: 10,19
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Burek à la mesni
    Preberi več

    Burek à la mesni

    520 g (2 x 260 g)

    Redna cena: 5,70 

    Cena / kg:/ kg: 10,96
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Burek s čičerikino kremo
    Preberi več

    Burek s čičerikino kremo

    rinfuza 40 x 240 g

    Redna cena: 76,80 

    Cena / kg:/ kg: 8,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka