Zlato priznanje GZS
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Navihanci s čokoladno-lešnikovim nadevom

Naši prvi in večkrat nagrajeni navihančki vam polepšajo še tako težek dan.

1 kg
Cena / kg: 9,60

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Vegetarijanski izdelki
Vegetarijanski izdelki

Priprava:

14-16 min (180-200 °C)

40-60 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

PŠENIČNA bela moka, čokoladno – LEŠNIKOV nadev 24 % (sladkor, rastlinske maščobe (sončnica, palma), čokolada 15 % (sladkor, manj masten kakav, kakavovo maslo), LEŠNIKI 10 %, polno MLEKO v prahu, emulgator: sončnični lecitin, arome), margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), voda, JAJCA, kvas, sladkor, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje druge oreške sezam in sojo.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1629 kJ / 390 kcal
Maščobe
23 g
Od tega nasičene maščobe
8,2 g
Ogljikovi hidrati
40 g
Od teh sladkorji
14 g
Prehranske vlaknine
1,5 g
Beljakovine
6,2 g
Sol
0,70 g

Priporočamo

Iz embalaže vzemite toliko navihancev, kolikor jih nameravate pripraviti (1-2 na osebo). Embalažo zatesnite z elastiko in preostale navihance shranite v zamrzovalnik.

Priprava

Peka v pečici

14-16 min (180-200 °C)

40-60 min

Navihance vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (40–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (14–16 minut). Servirajte kot sladico.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni izdelek iz kvašenega listnatega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

PŠENIČNA bela moka, čokoladno – LEŠNIKOV nadev 24 % (sladkor, rastlinske maščobe (sončnica, palma), čokolada 15 % (sladkor, manj masten kakav, kakavovo maslo), LEŠNIKI 10 %, polno MLEKO v prahu, emulgator: sončnični lecitin, arome), margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), voda, JAJCA, kvas, sladkor, jodirana sol, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), posneto MLEKO v prahu. Lahko vsebuje druge oreške sezam in sojo.

Peka v pečici

14-16 min (180-200 °C)

40-60 min

Navihance vzamete iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (40–60 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in dajte peči (14–16 minut). Servirajte kot sladico.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Temperatura je pomembna

Če izdelke iz listnatega ali kvašenega listnatega testa pečete na prenizki temperaturi, se zna zgoditi, da se testo ne bo lepo razslojilo in bo ostalo nizko. Testo namreč naraste in se lepo razsloji zaradi vroče pare, ta pa nastaja v ustrezno ogreti pečici. Zato svetujemo, da jih pečete na visokih temperaturah (vsaj 180 °C).

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Navihanci z mareličnim nadevom
    Preberi več

    Navihanci z mareličnim nadevom

    rinfuza 56 x 70 g

    Redna cena: 27,44 

    Cena / kg:/ kg: 7,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Navihanci chia z breskovim nadevom
    Preberi več

    Navihanci chia z breskovim nadevom

    rinfuza 70 x 100 g

    Redna cena: 51,80 

    Cena / kg:/ kg: 7,40
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Navihanci z vaniljevim nadevom
    Preberi več

    Navihanci z vaniljevim nadevom

    1 kg

    Redna cena: 9,00 

    Cena / kg:/ kg: 9,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Navihanci z nadevom iz gozdnih sadežev
    Preberi več

    Navihanci z nadevom iz gozdnih sadežev

    1 kg

    Redna cena: 9,60 

    Cena / kg:/ kg: 9,60
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka