Brez mleka
Brez mleka

Okrogli mesni burek

Balkanska klasika iz vlečenega testa in govejega mesa, v tradicionalni obliki.
✔ bogat mesni nadev
✔ naravne sestavine, brez nadomestkov

rinfuza 6 x 1,10 kg
Cena / kg: 11,64

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Brez mleka
Brez mleka

Priprava:

35-45 min (180-200 °C)

60-90 min

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

Mesni nadev 40 % (goveje meso 33 %, voda, čebula, SOJINE beljakovine, rafinirano sončnično olje, pražena čebula (čebula, rafinirano sončnično olje, PŠENIČNA moka, sol), bambusove vlaknine, sol, začimbna mešanica s posušeno zelenjavo (jodirana sol (sol, kalijev jodid), posušena zelenjava (pastinak, korenje, čebula, luštrek, por, paprika rdeča, peteršilj), začimbe (kurkuma, česen, poper, koper), sladkor, škrob), jodirana sol (sol, kalijev jodid), poper), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmova maščoba, JAJCA, koruzni škrob, jodirana sol (sol, kalijev jodid), sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje oreške, mleko in sezam. *rastlinskega izvora

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1220 kJ/293 kcal
Maščobe
18 g
Od tega nasičene maščobe
4,6 g
Ogljikovi hidrati
24 g
Od teh sladkorji
1,5 g
Prehranske vlaknine
1,6 g
Beljakovine
8,1 g
Sol
1,20 g

Priporočamo

Iz embalaže vzemite toliko burekov, kolikor jih nameravate pripraviti (1/osebo). Preostale shranite v zatesnjeni embalaži v zamrzovalnik.

Priprava

Peka v pečici

35-45 min (180-200 °C)

60-90 min

Bureke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (60–90 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 35–45 minut. Servirajte kot prilogo ali samostojno jed.

Slastni namigi

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Pred peko namastite

Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.

Če imate radi mehko skorjo

Ko bureke vzamete iz pečice, imajo lepo zapečeno in hrustljavo skorjo. Če imate raje mehko skorjo, pa jih takoj po peki za 10 minut pokrijte z mokro krpo.

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Hitro zamrznjeni izdelek iz vlečenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Mesni nadev 40 % (goveje meso 33 %, voda, čebula, SOJINE beljakovine, rafinirano sončnično olje, pražena čebula (čebula, rafinirano sončnično olje, PŠENIČNA moka, sol), bambusove vlaknine, sol, začimbna mešanica s posušeno zelenjavo (jodirana sol (sol, kalijev jodid), posušena zelenjava (pastinak, korenje, čebula, luštrek, por, paprika rdeča, peteršilj), začimbe (kurkuma, česen, poper, koper), sladkor, škrob), jodirana sol (sol, kalijev jodid), poper), PŠENIČNA bela moka, voda, sončnično olje, palmova maščoba, JAJCA, koruzni škrob, jodirana sol (sol, kalijev jodid), sredstvo za obdelavo moke: E 920*. Lahko vsebuje oreške, mleko in sezam. *rastlinskega izvora

Peka v pečici

35-45 min (180-200 °C)

60-90 min

Bureke vzemite iz embalaže, položite na pomaščen pekač ali na pekač, obložen s papirjem za peko, v razmiku 3 cm, in pustite, da se odtajajo (60–90 minut). V vmesnem času segrejte pečico na 180–200 °C in pecite 35–45 minut. Servirajte kot prilogo ali samostojno jed.

Pred peko poškropite z vodo

Izdelek pred peko obilno poškropite z vodo, saj se zaradi dodatne pare še lepše speče in je še bolj rahel.

Pred peko namastite

Izdelek lahko pred peko premažete s stopljenim maslom ali drugo maščobo. Uporabite mehek kuhinjski čopič in mažite od robov proti središču. Tako se skorja še lepše zapeče, maščoba pa tudi poudari okuse.

Če imate radi mehko skorjo

Ko bureke vzamete iz pečice, imajo lepo zapečeno in hrustljavo skorjo. Če imate raje mehko skorjo, pa jih takoj po peki za 10 minut pokrijte z mokro krpo.

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Skutni burek
    Preberi več

    Skutni burek

    780 g (3 x 260 g)

    Redna cena: 7,95 

    Cena / kg:/ kg: 10,19
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Burek s skuto in špinačo
    Preberi več

    Burek s skuto in špinačo

    rinfuza 36 x 260 g

    Redna cena: 61,20 

    Cena / kg:/ kg: 6,54
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Okrogli skutni burek
    Preberi več

    Okrogli skutni burek

    rinfuza 6 x 1,10 kg

    Redna cena: 48,36 

    Cena / kg:/ kg: 7,33
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Piščančji burek
    Preberi več

    Piščančji burek

    rinfuza 36 x 260 g

    Redna cena: 74,88 

    Cena / kg:/ kg: 8,00
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka