Brez jajc
Brez jajc

Pizza s šunko in sirom

Mi naredimo testo, ga bogato obložimo in pico že delno spečemo, tako da boste vi porabili le nekaj minut.

220 g
Cena / kg: 12,73

DOSTAVA

  • Način dostave na izbiro v naslednjem koraku.
  • Brezplačna dostava za naročila nad 60 €.
Brez jajc
Brez jajc

Priprava:

5-8 min (180-200 °C)

Opis izdelka

Hitro zamrznjeni polpečeni izdelek iz kvašenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Sestavine

Testo: PŠENIČNA bela moka, voda, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), kvas, sladkor, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), jodirana sol, posneto MLEKO v prahu. Nadev: riban SIR 16 %, pasterizirana mesnina 12 % (svinjsko meso 72 %, voda, sol, začimbe, sredstvo za zgoščevanje: E 407a, maltodekstrin, dekstroza, stabilizatorji: trifosfati, antioksidant: natrijev eritorbat, izvleček začimb, konzervans: natrijev nitrit), omaka za pizzo 8% (paradižnik, voda, sladkor, jodirana sol, origano). Lahko vsebuje jajca, sojo, oreške in sezam.

Na 100 g izdelka
Energijska vrednost
1561 kJ/370 kcal
Maščobe
8,0 g
Od tega nasičene maščobe
4,2 g
Ogljikovi hidrati
57 g
Od teh sladkorji
4,3 g
Prehranske vlaknine
3,5 g
Beljakovine
16 g
Sol
2,00 g

Priporočamo

Pizza je polpečena in nato zamrznjena, zato je čas priprave zelo kratek.

Priprava

Peka v pečici

5-8 min (180-200 °C)

Pečico ogrejte na 180–200 °C. Zamrznjeno pico vzemite iz embalaže, jo položite na pekač, obložen s papirjem za peko, in jo pecite 5–8 minut. Postrezite kot samostojno jed.

Priprava v mikrovalovni pečici

3-5 min (550-700 W)

Zamrznjeno pico vzemite iz embalaže, položite na pladenj, primeren za mikrovalovno pečico, in jo postavite v mikrovalovno pečico. Pecite 3–5 minut na 550–700 W. Postrežete kot samostojno jed.

Slastni namigi

Dodajte nadev

Pizzo lahko še obogatite z dodatki po svojem okusu: zelenjavo, mesninami, različnimi vrstami sira …

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Hitro zamrznjeni polpečeni izdelek iz kvašenega testa z nadevom, ki ga je treba termično obdelati po navodilih proizvajalca.

Testo: PŠENIČNA bela moka, voda, margarina (rastlinske maščobe (palma, repica), voda, emulgator: E 471, sol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravna aroma, barvilo: beta karoten), kvas, sladkor, sredstvo za izboljšanje zamrznjenih pekovskih izdelkov (PŠENIČNI gluten, emulgator: E 472e, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, procesni encimi), jodirana sol, posneto MLEKO v prahu. Nadev: riban SIR 16 %, pasterizirana mesnina 12 % (svinjsko meso 72 %, voda, sol, začimbe, sredstvo za zgoščevanje: E 407a, maltodekstrin, dekstroza, stabilizatorji: trifosfati, antioksidant: natrijev eritorbat, izvleček začimb, konzervans: natrijev nitrit), omaka za pizzo 8% (paradižnik, voda, sladkor, jodirana sol, origano). Lahko vsebuje jajca, sojo, oreške in sezam.

Peka v pečici

5-8 min (180-200 °C)

Pečico ogrejte na 180–200 °C. Zamrznjeno pico vzemite iz embalaže, jo položite na pekač, obložen s papirjem za peko, in jo pecite 5–8 minut. Postrezite kot samostojno jed.

Priprava v mikrovalovni pečici

3-5 min (550-700 W)

Zamrznjeno pico vzemite iz embalaže, položite na pladenj, primeren za mikrovalovno pečico, in jo postavite v mikrovalovno pečico. Pecite 3–5 minut na 550–700 W. Postrežete kot samostojno jed.

Dodajte nadev

Pizzo lahko še obogatite z dodatki po svojem okusu: zelenjavo, mesninami, različnimi vrstami sira …

Pred shranjevanjem ohladite na pultu

Če vam hrana ostane in jo želite shraniti v hladilnik, jo prej ohladite na pultu. Če bi dali v hladilnik še vročo hrano, bi za hlajenje porabili več elektrike, poleg tega bi se zaradi višje temperature v hladilniku lahko razvila plesen.

Dobro zatesnite embalažo

Nepravilno shranjena zamrznjena hrana se posuši ter spremeni barvo, okus in teksturo. Če ne porabite celotne količine v zavitku, preostanek pustite v embalaži, iztisnite zrak, skrbno zavihajte robove, zaprite z elastiko in shranite v zamrzovalnik.

Drugi uporabniki so kupili tudi

Podobni izdelki

  • Lovska pizza
    Preberi več

    Lovska pizza

    950 g

    Redna cena: 10,20 

    Cena / kg:/ kg: 10,74
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Pizza s piščančjim mesom
    Preberi več

    Pizza s piščančjim mesom

    950 g

    Redna cena: 10,70 

    Cena / kg:/ kg: 11,26
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Pizza s šunko in sirom v pladnju
    Preberi več

    Pizza s šunko in sirom v pladnju

    950 g

    Redna cena: 10,20 

    Cena / kg:/ kg: 10,74
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
  • Pizza margerita
    Preberi več

    Pizza margerita

    220 g

    Redna cena: 2,50 

    Cena / kg:/ kg: 11,36
    Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka