Preskoči na vsebino

Košarica

0 izdelkov

Trenutni znesek košarice*:

0,00 

Do brezplačne dostave manjka še 60,00 

*Končni znesek za plačilo je odvisen glede na izbiro načina dostave in morebitnimi stroški dostave.

V košarici ni izdelkov.

Na košarico

Tortelini s sušenimi paradižniki

Ste za kosilo z italijanskim pridihom? Evita nam pokaže, kako v 10 minutah pripraviti torteline s špinačo in sirom z omako iz pesta sušenih paradižnikov ter mladega kozjega sira. Gurmansko in slastno kosilo.

Čas priprave:
30 minut
Zahtevnost:
Enostavno
Število porcij:
4 porcije
tortelini-s-susenimi-paradizniki

Sestavine

sušeni paradižniki v olju

15 kom

pinjole

100 g

parmezan

100g

sol

poper

tortelini špinača-sir Pekarne Pečjak

450 g

kremni (kozji) sir

200 g

sveža bazilika

30 g

Video recept

1

Paradižnike, popražene pinjole, parmezan, sol, poper dobro zmiksamo v mešalniku, da dobimo gladko, enotno zmes.

2

Torteline skuhamo po navodilih na embalaži.

3

Mlad kozji sir zmešamo v kremo. Če je zmes pregosta, dodamo nekaj vode od testenin.

4

Torteline zmešamo s pestom, na vrh damo žlico kreme iz kozjega sira in okrasimo s svežo baziliko.