Preskoči na vsebino

Košarica

0 izdelkov

Trenutni znesek košarice*:

0,00 

Do brezplačne dostave manjka še 60,00 

*Končni znesek za plačilo je odvisen glede na izbiro načina dostave in morebitnimi stroški dostave.

V košarici ni izdelkov.

Na košarico

Veganski burek z lahko solato

Včasih bi radi pojedli kak brezmesni obrok, pa nimamo prave ideje, pa tudi časa ne. Poskusite burek a la mesni, veganski izdelek, kjer je nadev podoben govejemu mesu vendar je pripravljen na osnovi graha, čebule in začimb. Evita ga je kombinirala z aromatično, ne tako običajno solato, ki dopolni hranljivost obroka in doda tisti dobrodošli kanček svežine. Pripravila jo je iz koromača, rukole, granatnega jabolka in gorčice. Preizkusite neverjetno harmonijo raznolikih okusov.

Čas priprave:
40 minut
Zahtevnost:
Enostavno
Število porcij:
2 porciji
veganski-burek-z-lahko-solato

Sestavine

Burek a'la mesni Pekarne Pečjak

1

rukola

100 g

koromač

1

granatno jabolko

1

gorčica

3 jedilne žlice

Sol, poper, olje in kis

olivno olje

70 ml

javorjev sirup

1 jedilna žlica

Video recept

1

Burek à la mesni pečemo 35 – 40 min pri 180°- 200° C.

2

Narežemo koromač, dodamo rukolo.

3

Kis, olje, sol, poper, javorjev sirup in gorčico damo v kozarček, ga zapremo in dobro premešamo. Tako poskrbimo, da je preliv kremast in sestavine dobro povezane med sabo.

4

Preliv polijemo čez solato in dobro premešamo, dodamo granatno jabolko.

5

Burek vzamemo iz pečice in postrežemo še toplega skupaj s solato.