Preskoči na vsebino

Košarica

1 izdelek

Trenutni znesek košarice*:

16,80 

Do brezplačne dostave manjka še 43,20 

*Končni znesek za plačilo je odvisen glede na izbiro načina dostave in morebitnimi stroški dostave.

Na košarico

Veganski sladoled z navihanci

Če za ohladitev v vročih dneh iščete veganske rešitve in imate vsaj malo časa, morate preizkusiti ta enostaven recept za odličen domač veganski sladoled. Priprava je zares enostavna. Svetujemo vam, da ga pripravite nekoliko več, za zalogo, da ga ne bo prehitro zmanjkalo! Kepica veganskega sladoleda se odlično prileže k veganskim navihančkom s slastnim breskovim nadevom in chia semeni. Za užitke brez slabe vesti!

Čas priprave:
30 minut + zamrzovanje sladoleda (čez noč)
Zahtevnost:
Enostavno
Število porcij:
6 porcij
veganski-sladoled-z-navihanci

Sestavine

kokosovo mleko v pločevinki

565 g

veganska bela čokolada

250 g

ščepec soli

1 ščep

navihanci chia-breskev Pekarne Pečjak

6 kom

Video recept

1

Nad vodno kopeljo stopimo belo čokolado in kokosovo mleko.

2

Dodamo ščepec soli.

3

Ko se čokolada stopi, zmes zmešamo s paličnim mešalnikom, da se znebimo grudic.

4

Zamrznemo čez noč in postrežemo z navihanci chia-breskev Pekarne Pečjak.